ARKISTO

28.07.2017 klo 18.30 KATAJAISTEN KENTTÄ OTTELUN ENNAKKOARVIOINTI:

FC Myllyn seuraava peli on Virolahdella perjantaina 28.07. kun paikallisen Sammon vieraana, Sampo on tehnyt Etelälohkossa maaleja eniten ja on sarjassa toisena kaksi pistettä Myllyä edellä. Ottelu käydään Harjun oppimiskeskuksen nurmella alkaen klo 18:30. Toukokuussa Ruonalan urheiluhallissa virolahtelaiset taipuivat lukemin 6-1 mutta nyt sillä on tilaisuus revanssiin ulkosalla. Myllyllä on allaan tappio viimeisimmästä pelistä kolmen viikon takaa, mikä on Ruutupaitojen vire kaukana itärajalla? Onko Hiwa keksinyt lääkkeet, että joukkue saadaan taas voittoputkeen ja uhkaamaan HaTP:n sarjan piikkipaikkaa?

OTTELUN TULOS:

Virolahden Sampo aiheutti FC Myllylle kauden kolmannen tappion kun se taipui isännille lukemin 4-3 (2-0). Värikkäässä ottelussa nähtiin paljon maaleja ja varoituksia. ViSa:n Jani Kivivuori rankaisi kotkalaisvieraita kolmella maalillaan, Ruutupaitojen maaleista vastasivat Claudio kahdesti ja John kertaalleen. Voittonsa ansiosta Sampo vankisti asemaansa sarjakkakkosena ja nousi näljän pisteen päähän Etelälohkoa johtavasta HaTP:sta.

05.08.2017 klo 17.00 KATAJAISTEN KENTTÄ OTTELUN ENNAKKOARVIOINTI:

Seuraava kotipeli on lauantaina 05.08. klo 17.00 kun FC Mylly isännöi SKT Futista Haminan Summasta. Edellinen joukkueiden yhteenottohan päättyi toukokuussa maalittomaan pistejakoon. Ottelu oli FC Myllyn ensimmäinen pistemenetys, tiukasti puolustavat vieraat tylsyttivät silloin Myllyn tuhlailevat maalintekijät, kuinka käy nyt? Ottelu käydään Katajaisten nurmella Karhulassa.

OTTELUN TULOS:

Edellisestä SKT-tasapelistä läksynsä oppinut Hiwa oli järjestänyt pelikirjansa uudelleen ja siirtänyt hyökkäysvoimaa kärkeen alakerran kustannuksella ja tulos oli sen mukainen kun FC Mylly löi taululle tennislukemat 6-0 (2-0). Summalaiset pystyivät pitämään pelin tasaisena ensimmäisen puoliajan viimeiselle vartille mutta sitten Ruutupaitojen juoksuvoima alkoi tulla esille kun Serkar ja Franky siirsivät isännät kahden maalin taukojohdolle. Toisella puoliajalla maalitalkoita jatkettiin ja maalit jakautuivat tasaisesti sillä kaikki osumat merkittin eri pelaajille Najib (3-0), John (4-0), Jamal (5-0) ja Edu (6-0). Ottelun kuvia Galleriassa.

07.08.2017 klo 18.30 KATAJAISTEN KENTTÄ OTTELUN ENNAKKOARVIOINTI:

PoPo kärsi sarjan alussa Ruonalan hallissa ruman vierastappion 11-0 mutta nyt toukokuusta ollaan siirrytty elokuulle ja keinonurmelta ulkosalle joten popinniemeläiset tullevat peliin revanssihengellä. Peli on FC Myllylle toinen kolmen päivän sisään mutta Ruutupaidat tulevat peliin tuoreella jalalla sillä Hiwa kierrätti pelaajiaan lauantain kotipelissä SKT Futista vastaan ottelun ratkettua. Kuinka rotaatio toimii? Mikä on PoPon kotivire? Vyöryttääkö Hiwa launtaina hyväksi 3-4-3:lla?

OTTELUN TULOS:

Voimasuhteet olivat keikahtaneet päälaelleen kun joukkueet reilu pari kuukautta sitten kohtasivat. Silloin täysin jyrän alle jäänyt PoPo näytti nyt mitä asenteella ja huumorilla pelaaminen on ja PoPo voitti täysin ansaitusti 5-2 (3-1) ja otti sarjan ensimmäiset pisteensä. Ruutupaidat jäivät jalkoihin lähes jokaisessa kaksinkamppailussa ja lukemat olisivat voineet olla ensi jaksolla suuremmatkin isäntäjoukkueelle. Vaikka Serkar kavensikin ensimmäisen jakson lopulla komealla kaukolaukauksellaan ristikon alle ei PoPo:n voitto ollut missään vaiheessa uhattuna. PoPo:sta onnistui kaksi kertaa Tuomo Tähti, FC Myllyn kavennusosuman pelin lopussa viimeisteli Osman. Ottelun kuvia Galleriassa.

19.08.2017 klo 17.00 KATAJAISTEN KENTTÄ OTTELUN ENNAKKOARVIOINTI:

Joukkueiden edellinen kohtaaminen kesäkuussa päättyi Ruutupaitojen niukkaan voittoon 2-1. Nyt FC Mylly on ottelun isäntänä ja saa vastaansa ennakkotietojen mukaan kovasti vahvistuneen PeKan kun taas Hiwalla on rosteriongelmia. Joukkue kärsi edellisessä pelissä tappion PoPo:lle jonka PeKa oli muutamaa päivää aikaisemmin voittanut. Ottelu on todellinen kuuden pisteen kamppailu sillä pelin vähemmän pelannut PeKa on vain kuuden pisteen päässä FC Myllystä jolla on sarjan kakkospaikkaan vielä realistiset mahdollisuudet.

OTTELUN TULOS:

Kutosen peliksi kiivastempoisessa kamppailussa vieraat osoittivat hallitsevansa märän ja nopean pelialustan isäntiään paremmin ja hyödynsivät maalipaikkansa tehokkaammin. FC Myllykin sai tosin kerran pallon verkkoon mutta maali hylättiin aiheellisesti paitsiona, PeKa:lla oli aineksia myös pariin lisäosumaan mutta maalikehikot pelastivat isännät lisätakaiskuilta. Vieraat nousivat sarjataulukossa Ruutupaitojen kannoille kolmen pisteen päähän ottelun vähemmän pelanneena. Kakkosena oleva ViSa on kahden pisteen karkumatkalla. Ottelu aloitettiin hiljaisella hetkellä Suomen Palloliiton puheenjohtajan Pertti Alajan poismenoa kunnioittaen ja pelattiin surunauhoissa. Kuvia ottelusta Galleriassa.

HATP VS. FC MYLLY HAMINAN URHEILUKENTÄLLÄ 01.09.

FC Mylly taisteli vajaamiehisenä ja ilman pelaajavalmentajaansa Hiwaa tasurin sarjaa ylivoimaisesti johtavan HaTP:n kanssa. Peli oli siirretty viime hetkillä Husulasta Haminan perinteikkäälle urheilukentälle historiallisten vallien väliin. Ottelun molemmat maalit nähtiin toisella puoliajalla kun Edu vei Ruutupaidat vierasjohtoon 50. peliminuutilla. Isäntien tasoituksesta kymmentä minuuttia myöhemmin vastasi Etelälohkon maalikunkku Ari Schultz. FC Mylly jatkaa sarjassa neljäntenä pinnan Sampoa ja kaksi PeKa/A:a jäljessä.