UUTISET

FC MYLLYLLÄ SARJAN PÄÄTÖSPELI LAUANTAINA

FC Mylly kohtaa lauantaina 09.09. klo LIK:n Liljendalista Kutosen Etelälohkon päätöspelissä. Vaiherikkaan ensimmäisen kauden panoksena on sarjan kakkospaikka. Heinäkuun alussa joukkueet tasasivat pisteet 2-2 LIK:n kotinurmella Sävträskissä. Kaikki kannustamaan!

FC MYLLY HAASTAA SARJAKÄRJEN

FC Mylly kohtaa huomenna Haminassa Husulan urheilukentällä sarjan ylivoimaisen kärkijoukkueen HaTP:n. Sarjassa vain yhden tappion kärsinyt HaTP johtaa Kutosen Etelälohkoa ylivoimaisesti 15 pisteen erolla mutta kisa haminalaisten takana on tiukkaa sillä ViSa, FC Etapo, PeKa/A, FC Mylly ja KarPo mahtuvat kaikki kolmen pisteen sisälle. FC Etapo, PeKa/A ja FC Mylly ovat pelanneet yhden ottelun sarjakakkosena majailevaa ViSa:a vähemmän joten niillä kaikilla on mahdollisuus nousta virolahtelaisten edelle. Juhannuksen alla FC Mylly hävisi HaTP:lle kotonaan 3-1 joten nyt on kalavelkojen maksun paikka. Ottelu alkaa klo 18.00 paikallista aikaa ja aurinko on tilattu.

FC MYLLY MATKUSTAA ESPOOSEEN SUOMEN CUPISSA!

Suomen Cupin ottelu FC Honka/Akatemiaa vastaan pelataan 26.08.2017 klo 13:00 Tapiolan Urheilupuistossa. Päivitämme lisää ottelusta.

TUNNUSTA VÄRIÄ!

FC Myllyn ensimmäiset fanituotteet myynnissä! Alkavaan syksyyn pehmeä ja paksu kaulaliina joukkueen väreissä. Koko n. 140×18 cm, Made in Mylly, hinta 20 euroa.